Prăjitură cu foi şi cremă de vanilie

Postat de anomisana in Prajituri
10 Sep 2011 | 42163 vizualizari

Înainte de îngheţata de caramel, am experimentat reţeta Andreei (bitza), cu rom şi stafide, căci este printre preferate şi am făcut 2 porţii. Mi-au rămas cele 6 albuşe de ou şi m-am gândit să fac ceva cu ele. Cea mai bună soluţie mi s-a părut a fi o prăjitură cu foi. Pentru că au trecut ceva ani de cand nu am mai făcut foi iar caietul cu reţete l-am pierdut tot mutându-mă, am căutat şi găsit o reţetă pe Garbo, dar cantităţile nu sunt exacte. Este nevoie de experienţa personală pentru a nimeri consistenţa potrivită. Cu îndoială şi speranţa să nu dau greş m-am apucat de treabă şi iată ce a ieşit.

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 12.09.2011, 09:02
buna buna
la 12.09.2011, 09:20
foarte bun
la 12.09.2011, 16:22
cred ca a fost buna buna
la 12.09.2011, 22:59
prajitura a fost buna, iar comentariile voastre sunt foarte tonice desi eu ma prind mai greu
la 14.09.2011, 16:23
prajitura e super
la 04.04.2013, 15:42
vai cuum poate sa arate praji asta!
la 23.09.2013, 21:21
la 19.03.2014, 18:31
crema la plic?????
la 19.03.2014, 18:35
cand avem la indemana ingrediente proaspete? un bun bucatar nu foloseste creme artificiale, no way! niste oua, faina, lapte... si ai facut o crema delicioasa! simplu

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking