Ingrediente
- 250 piscoturi
- 1 cutie Almette cu smantana de 150 g
- un compot de piersici
- 2 plicuri de gelatina
- 100 g zahar
- 200 ml frisca
- 1 intaritor frisca
- esenta de vanilie
- 500 g iaurt de piersici
Mod de preparare
Foarte simpla aceasta prajitura.
Am inceput prin a tapeta o tava de chec cu folie alimentara.
Piscoturile se trec prin sucul de la compot si se tapeteaza forma de chec cu ele.
Gelatina se pune la hidratat in 200 ml suc din compot.
Crema am obtinut-o prin amestecarea branzei Almette cu zaharul,esenta de vanilie,iaurtul de piersici si frisca batuta.
Eu am adaugat si un plic de intaritor pentru frisca.
Se adauga si gelatina topita pe baie de aburi si se mixeaza ca sa se amestece bine.Se adauga in tava si se acopera cu piscoturile ramase.
Se da la frigider pentru minim 3 ore.
Se decoreaza cu frisca(eu nu am mai avut rabdare) si felii de piersici
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu iaurt de piersici" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
|