Prajitura cu mere in caramel
Postat de miha in Prajituri 16 Ian 2012 | 5978 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (55)
la 16.01.2012, 15:39
ce-i neclar, ma?
doua treimi in tava/umplutura/ 1/3 ras deasupra
care parte va lipseste?)))
la 16.01.2012, 15:42
Gaby,e la fel de alambicat ca si pulpa ta impanata zic si io
da' n-am mintea hodinita,asa ca mai bine tac,sa-mi ajunga bateriile pana deseara
la 16.01.2012, 15:46
nu-i alambicat deloc
a zis c-a pus 1/3 la congelator si cand a terminat de pus umplutura a ras bucata aia deasupra
hai ma ca deja-i fizica))))
la 16.01.2012, 16:07
Bine Gaby,nu-i alambicat
a zis c-a impartit aluatul in 3 parti,eu inteleg ca am trei parti de aluat,cu care trebuie sa fac ceva
gata am tacut,ca ajung ca si carcotasele alea care comenteaza fiecare cuvintel
scuze Miha
la 16.01.2012, 16:08
"o parte o punem in congelator, restul il intindem uniform in tava de tarta"
deci 2/3 e intins in tava, restul pus la congelator, apoi ras deasupra
la 16.01.2012, 16:14
o da este chiar pe gustul meu
la 16.01.2012, 16:36
o bunatate Miha
la 16.01.2012, 18:36
mie imi place si lingurita... ai impresia ca te ia pe ocolite...pana ajungi la desert balesti bine de tot...
la 16.01.2012, 18:41
super
la 16.01.2012, 19:03
Delicioasa!
la 16.01.2012, 20:21
mmm ce buna!!!
la 16.01.2012, 20:54
Daca nu e cu ciocolata e cu caramel , dar oricum este foarte bun!
la 16.01.2012, 21:54
Bunica...si daca nu e caramel e mascarpone. Ca sa-i placa lu' Mircea!
la 16.01.2012, 21:59
stau si ma scarpin in cap...apoi in barba... si nu stiu cum sa spun... )
De obicei ma stradui sa explic reteta cat de bine pot. Daca imi mai scapa cate ceva nu e cu suparare daca mi se atrage atentia. Oameni suntem si supusi greselii.
In cazul de fata, am scris ca am impartit aluatul in 3...stiti de ce? Pentru ca nu cu mult inainte de reteta asta fusesem intrebata de cineva cat inseamna 2/3 Si atunci am zis ca tre sa scriu pe intelesul tuturor. Se pare ca nu mi-a iesit.
Hai...zau ca nu e cu suparare...
COMENTEAZA