Prajitura cu miere
Postat de miha in Prajituri 3 Sep 2010 | 19344 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (47)
la 03.09.2010, 18:11
@Rivka... nuuuuuuuuuuuuuu... nu inca... din sept 2011 va trebui sa fiu atunci e planuit bebe deocamdata slabim putin sanatos, ne facem puternici si apoi facem un bebe
la 03.09.2010, 18:52
cred ca e grozava
la 03.09.2010, 19:33
simpla si delicatabravo Miha
la 03.09.2010, 21:28
stiu ca foaia cu miere se inmoaie mai greu, e perfect dupa 6 ore ?arata minunat !
la 03.09.2010, 21:31
Rivka, am folosit smantana, normala, care se foloseste si la gatit. Sau la branza cu smantana. E buna si cea special pentru frisca, dar e mai buna cu smantana din asta.
la 03.09.2010, 21:32
Teo, blatul este aproximativ ca cel de chec. adica pufos. Se inmoaie foarte bine de la crema, de la zerul din smatana. E adevarat ca a doua zi e muuult mai buna, dar e foarte buna si dupa 6 ore.
la 03.09.2010, 21:33
Nadina Claudia multumesc!
la 03.09.2010, 22:30
simpla si delicioasa
la 03.09.2010, 23:28
Multumesc! Va invit?
la 04.09.2010, 00:26
Miha, ai incercat sa pui in crema cuburi mici de fructe din compot bine scurse si stafide inmuiate in rom?
la 04.09.2010, 00:34
imi dai si mie????ca nu am timp sa imi fac
la 04.09.2010, 00:39
Felyxa, nu am incercat. Mie una mi-ar placea cu siguranta, dar nu si mofturosilor mei.
la 04.09.2010, 00:40
Ela, iti dau, fata. Ca poate o sa-mi dai si tu mie cand n-oi avea timp si chef sa-mi fac.
la 04.09.2010, 08:02
Vazut, placut, salvat reteta, dat 5 furcute...
COMENTEAZA