Prajitura cu nuca de cocos si gem de visine

Postat de adela1981 in Prajituri
17 Iun 2012 | 5150 vizualizari
Prajitura cu nuca de cocos si gem de visine

Ingrediente

  • 3 oua
  • 150 gr zahar
  • 50 gr unt
  • 1 lingura cacao
  • 1 praf de copt
  • 200 gr smantana 15 %
  • 50 gr nuca de cocos
  • 4 linguri pline cu faina
  • 100 gr gem de visine
  • 20 gr zahar pudra
  • unt si faina pentru tava

Mod de preparare

Mixam ouale cu zaharul,  spuma, adaugam untul moale, cacao si praful de copt.  Mixam bine, apoi adaugam smantana, nuca de cocos, iar spre final faina. Se amesteca  bine si se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si presarata cu faina.  Se pune gem de visine cu lingurita, apoi introducem in cuptorul incalzit si coacem pana trece testul scobitorii.. Cand este gata se lasa la racit si se pudreaza cu zahar.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu nuca de cocos si gem de visine" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert negresa de post cu visine si nuca

Postat de mirela0911

Desert negresa de post cu visine si nuca

Laptele de cocos se toarna intr-un bol impreuna cu apa minerala. (Eu am avut din conserva, a trebuit sa-l incalzesc usor pentru a-l putea scoate). Se pune sarea, zaharul si zaharul vanilat si se...

Citeste continuarea

Prajitura cu aluat fraged, bezea cu cocos si jeleu de visine

Postat de merisor67

Prajitura cu aluat fraged, bezea cu cocos si jeleu de visine

Pentru aluatul fraged , frecam untul moale cu zaharul, adaugam galbenusurile frecate cu sare, apa minerala si imediat bicarbonatul, care se va stinge in aciditatea apei. Amestecam bine toate...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.06.2012, 22:46
delicioasa
la 17.06.2012, 23:18
la 17.06.2012, 23:44
Delicoasa.bravo pentru toate preparatele.
la 18.06.2012, 08:09
PLACE
la 18.06.2012, 09:21

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking