Prajitura cu zmeura si mousse caramel
Postat de Lia1 in Prajituri 19 Aug 2014 | 7786 vizualizari
O prajitura versatila care poate sa fie asamblata in forma de cupola sau tort clasic.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (32)
la 20.08.2014, 13:45
ce frumoasa e
la 21.08.2014, 08:14
la 21.08.2014, 08:24
Delicioasa!
la 21.08.2014, 21:11
la 22.08.2014, 07:54
L-am facut! Cred ca nu am fiert destul caramelul, s-a ingrosat putin, dar trebuia sa-l las pana la consistenta unei budinci. Asa ca s-a "taiat" putin cand am amestecat cu frisca (din smantana). Dar gustul este MINUNAT!!!! Crezi ca va merge si cu zmeura congelata? Multumesc
la 22.08.2014, 21:36
S-a ingrosat prea putin? Asa inteleg, ca a ramas amestecul caramel mai subtire. Nu trebuia sa aiba aspectul unei budinci, mai degraba ca o smantana, deci nu consistenta moale cred ca a fost problema.
Raluca, sigur ai respectat ce am scris la punctul 5 si n-ai pus frisca si gelatina in crema calduta?
Suspectez ca ai fi putut face asta si de aceea s-a taiat. Nu are voie sa se taie cand amesteci ceva rece pe baza de amidon, cu frisca. Imi pare rau. Bine ca gustul a fost unde trebuie.
la 23.08.2014, 15:46
Am respectat indicatiile. In poza sus dreapta, cu telul, este caramelul la final? Caci la mine era mai subtire.Am folosit smantana pt frisca Pilos la cutie de carton 200g.
Ne-a placut mult, deci o voi repeta. Multumesc de raspunsul rapid.
la 23.08.2014, 19:21
Nu, Ralu, ala e aluatul de blat . Prima din randul 2 e caramelul dupa ce l-am amestecat cu amidon si am pozat cand l-am luat de pe foc, nu dupa racire.
Dupa racire se vede un coltisor in randul 3 poza 4. Poze mai mari si asociate clar textului (text si poza pe pasi) vezi mai explicit la mine pe blog. Este adresa in profil.
eu nu apuc sa repet nimic pt ca mor de curiozitate sa incerc multe altele noi
De la mine nebunie sunt Snickers, furnicuta, minitartele cu capsuni (poti acum inlocui capsunile cu afine, zmeura, mure ...
la 23.08.2014, 22:24
Multumesc mult. Felicitari pt preparate si prezentare! Te urmaresc pe "bucataras", voi deveni cititoare fidela a blogului. Multumesc
la 24.08.2014, 22:30
eu iti multumesc!
la 28.08.2014, 11:02
buna buna
COMENTEAZA