Ingrediente
- 1 pachet foi de pandispan
- 2 plicuri de budinca de ciocolata
- 700 ml lapte
- 8 linguri de zahar
- nuca de cocos
- 100 g ciocolata
Mod de preparare
Se pregateste budinca: se pun 600 ml lapte la fiert.
100 ml lapte se vor amesteca cu cele doua plicuri de budinca si cu 8 linguri de zahar si se vor adauga peste laptele pus la fiert. Se lasa la foc mic si se amesteca continuu pana cand se ingroasa suficient de mult. Se ia de pe foc, se adauga ciocolata rupta in bucati mici si se amesteca pana cand aceasta se topeste.
Se asambleaza prajitura: se pune o foie de pandispan , apoi o parte din crema si tot asa pana cand terminam foile.
Eu am oprit 2-3 linguri de crema pe care am intins-o deasupra prajiturii. Am presarat nuca de cocos.
Lasam sa se raceasca si portionam.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cuburi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|