la 07.03.2010, 19:09 arat grozav de bine ,cred ca este excelenta,cu siguranta am sa o incerc
la 07.03.2010, 19:15 nu a fost chiar asa cum ma asteptam pepenele galben nu prea are gust acum... la vara sigur o sa fie mai buna prajiturica asta
la 07.03.2010, 19:45 ooo ce fina arata super!
la 07.03.2010, 19:48 Rivka, este foarte foarte fina...
la 07.03.2010, 20:05 ce buuuun! dar cum de a iesit asa alba crema? ca eu tot ce fac cu banane iese buna la gust dar se maroneste la culoare.Please un sfat!
la 07.03.2010, 20:10 bananele le dai pe masina cu pepenele galben care lasa si el suc si apoi pui imediat zeama de lamaie care nu le lasa sa oxideze.... compozitia mea era galben verzuie (dupa cum se vede in poza a 2a) pana se amesteca cu smantana dulce batuta fooooaaaaaaaaarte bine... nici eu nu ma asteptam sa iasa asa alba
dar zeama de lamaie e cea care nu lasa bananele sa se oxideze si astfel cred ca-si pastreaza si culoarea... eu torn zeama de lamaie si peste mere sau alte fructe care se oxideaza repede... sper sa-ti fi fost de ajutor...
la 07.03.2010, 20:49 si eu ma intrebam de ce e asa de alba ,daca e cu pepene galben; frumoasa foc!
la 07.03.2010, 20:53 smantana dulce a albit-o, clar bine, smantana transformata intr-un fel de frisca.... dar se vad bucatele de fructe... dar e frumoasa... dar nu gustoasa pe cat de frumoasa
la 07.03.2010, 21:33 super buna si arata nemaipomenit...
la 07.03.2010, 22:13 ti-am povestit eu cum e cu praji asta
la 08.03.2010, 00:48 Frumos!
la 08.03.2010, 07:35 mersi mersi...
la 08.03.2010, 09:02 mersi ionix! am bagat la cap!
la 08.03.2010, 11:04 Roberta, sper sa fi fost de bun augur sfaturile mele...
la 08.03.2010, 14:43 Foarte interesanta, intr-adevar