Prajitura de ciocolata cu bobite de cocos

Postat de Steffy in Prajituri
14 Ian 2013 | 4484 vizualizari

Am incercat reteta de la Miremirc...din pacate bobitele nu au ramas asa cum le-am format, ci s-au unit si au format un blat alb. Prajitura a fost foarte buna, dar aspectul nu a fost cel pe care-l doream. Daca este vreun secret, va rog sa imi spuneti cum sa fac data viioare. Va multumesc.

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 14.01.2013, 21:13
Am facut si eu prajitura cu bombite dar a iesit.Probabil a fost prea moale compozitia de branza..Altfel nu stiu ce putea fi..Oricum e o prajitura buna
la 14.01.2013, 21:20
E super, mie imi place grozav si cum arata!
la 14.01.2013, 21:26
la 14.01.2013, 21:48
la 14.01.2013, 21:55
buna
la 14.01.2013, 22:46
in mod normal prajitura asta se face cu branza de vaci. Cum mascarpone este mult mai moale decat branza obisnuita, cred ca trebuia sa mai adaugi niste amidon.
la 14.01.2013, 23:15
la 14.01.2013, 23:31
la 15.01.2013, 00:49
yammy
la 15.01.2013, 09:20
asa cum a spus si Miha,pentru asa ceva e nevoie de o branza de vaca de exemplu,cu o consistenta mai buna,mascarponele e prea cremos.
sunt sigura ca gustul a fost deosebit
la 15.01.2013, 09:20
deliciosa prajitura
la 15.01.2013, 09:27
la 15.01.2013, 15:10
Multumesc Miha si Dia, data viitoare fac asa cum trebuie, cu branza de vaca.
la 16.01.2013, 10:06
foarte bun
la 25.06.2013, 14:26

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking