Prajitura de ciocolata cu buttercream
Postat de Anastasia in Prajituri 14 Dec 2011 | 6663 vizualizari
E super delicioasa reteta aceasta, imi place crema ca se face usor si este mai economa decat cea de frisca ;) :D o am de la surioara mea Dana Juhasz din Timisoara care locuieste de ani buni in America !
Inapoi la reteta
|
Comentarii (20)
la 14.12.2011, 13:45
ce bine arata
la 14.12.2011, 13:46
Anastasia cred ca trebuie facuta o completare la paragraful asta
"Daca bagi inainte de timp untul si albusurile inca nu s-au racit ti se poate intampla. Ca sa repari crema trebuie sa pui blidul in altul mai mare cu apa foarte rece, cu cuburi de gheata si se bate pana se intareste iar, daca se taie se pune blidul pentru doua secunde in apa fierbinte si se bate iar pana se intareste."
la 14.12.2011, 13:54
imi place,mai ales crema
la 14.12.2011, 13:54
Interesanta crema, nu am folosit niciodata o astfel de crema! Arata foarte bine prejiturica ta!
la 14.12.2011, 14:02
Multumesc draga Miha, am redactat
la 14.12.2011, 14:03
Ma bucur ca va place, incercati o data si sunteti salvate pe timp de criza
la 14.12.2011, 14:53
imi place, desi crema pare delicat de facut...poate o s aincerc si eu
la 14.12.2011, 15:06
felicitari....delicioasa!!!
la 14.12.2011, 15:36
la 14.12.2011, 15:53
deliciosssssssssss
la 14.12.2011, 16:11
Draga @adasev12 , nu ezita sa incerci daca ai dorinta, in bucatarie trebuie sa ai curaj si o sa-ti placa si tie, vei reusi, la prima vedere pare complicat, dar nu este e o crema usoara, 50 de grade C e cat sa se topeasca zaharul, amestecand in continuu si e bine de stiut ca toate ingredientele cu care lucrezi sa fie la aceeasi temperatura ca sa nu aiba stres
la 14.12.2011, 16:25
arata tare bine!
la 14.12.2011, 21:43
cum arata glazura aceea de ciocolata
la 15.12.2011, 11:31
vai de mine ca nu mai pot de pofta
Sa-ti traiasca surioara , sa ne traiesti si tu sa ne incanti cu bunatati
COMENTEAZA