Prajitura de ciocolata cu fulgi de zapada
Postat de gaby_d in Prajituri 26 Dec 2009 | 11009 vizualizari
o reteta preluata de pe culinar.ro,care m-a cucerit de la prima degustare.!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (38)
la 26.12.2009, 21:19
Gabytzule, tare partea ingredientelor. Sper sa nu pun 114 grame de ciocolata
. Glumesc. Ai avut ceva de munca, dar ti-a reusit.
la 26.12.2009, 22:02
ASA E Bucataras,m-a amuzat si pe mine,mai ales ca!eu nu cantaresc NICIODATA nimic![](/templates/default/images/smiley/ras.gif)
.Ador retetele cu"o cana de","o lingura de"
.A citit intr-o zi Cezar o reteta de-a mea si cica merge pana la market sa intrebe daca au adus cani cu varf![](/templates/default/images/smiley/ras.gif)
PS.nu mai specifica ca glumesti,ca io stiu din start ca putem schimba denumirea siteului in "bucatarasii veseli"
la 27.12.2009, 10:49
cred ca e delicioasa
la 27.12.2009, 11:19
este.
combinatia e super!pare grea dar nu e
la 27.12.2009, 20:24
maai,maai,ce bine arata;in aceasta saptamana sunt dispusa sa incerc retete noi;asta imi place si sigur o voi incerca
la 27.12.2009, 21:01
astept impresii Teo.eu nu am cantarit nimic si a iesit bine.sa nu deschizi cuptorul cat se coc blaturile si la crema,inlocuind laptele evaporat,cu frisca lichida,am redus din cantitatea de zahar cu vreo 4linguri.
la 27.12.2009, 21:50
multumesc pt. precizari ,mai ales ca maine vreau sa incerc
la 27.12.2009, 21:55
aha,dac-o faci maine,mai specific ca la glazura am pus ciocolata cu crema de banane
(am uitat ca trebuie si aia o aveam in casa)si cred,..vreo200ml frisca(deci,nu o cana).ma gandeam sa nu curga.a iesit perfect.
la 28.12.2009, 12:15
Cred ca este foarte buna, mie imi plac toate prajiturile cu nuca; arata si bine, trebuie pusa in practica!![](/templates/default/images/smiley/winking.gif)
la 28.12.2009, 15:30
trebuie Liana!.initial n-am vrut s-o fac,desi ma provocase exact amica care mi-a dat primul impuls in ale prajiturilor
,dar am vrut sa fac o prajitura de la Miha,am gresit-o
si a trebuit sa fac altceva
.avand deja provocarea si linkul..am executat-o..merita.e foarte spornica si prajiturile care-mi ies perfect din prima,se cer repetate
la 28.12.2009, 18:09
si totusi, stie careva ce-i laptele evaporat?.. ca tare m-a distrat
la 28.12.2009, 18:29
Anca.", laptele evaporat e laptele din care a fost evaporata 60% din cantitatea de apa, este deci mai gros, concentrat, are o culoare crem, si de foloseste la deserturi si in unele mancaruri, in loc de smantana, pt ca da cremozitate. Spre deosebire de laptele condensat, laptele evaporat nu e dulce.:am gasit pe google
la 28.12.2009, 18:31
si se cumpara sau se prepara in caza?
la 28.12.2009, 18:35
exista de cumparat?
ar fi tare
mergi la MAGAZINUL X(sa nu facem reclama
) si zici: Doamna
vreau si eu daca se poate lapte evaporat! Aveti?
la 28.12.2009, 18:36
ahhh o postat bucataras inaintea mea
COMENTEAZA