Ingrediente
- 2 cani lapte de soia
- 2 cani zahar
- 3/4 cana ulei
- esenta de rom
- 1 plic zahar vanilat
- 3 cani faina
- 1 plic praf de copt
- 1 lingurita rasa bicarbonat de sodiu
- 3 linguri cacao
- 1 mana de stafide
- bucati de nuca
Mod de preparare
Laptele cu zaharul, vanilia, uleiul si romul le mixam bine pana se topeste zaharul. Faina o amestecam cu praful de copt, bicarbonatu de sodiu si cacao si le adaugam treptat in compozitie.
Turnam compozitia rezultata intr-o tava rotunda sau de chec unsa cu ulei si tapetat cu faina, iar deasupra punem stafidele care inainte le-am inmuiat in apa fierbinte cu putin rom si cateva bucati de nuca .
Dam tava la cuptorul incins pentru cca. 40 minute sau facem testul cu scobitoarea.
Lasam sa se raceasca si o putem servi cu mare pofta chiar si intr-o zi de post, alaturi de un ceai sau cafea! Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de post cu cacao si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|