Prajitura de visine cu glazura de ciocolata

Postat de pana_luminita in Prajituri
3 Iul 2010 | 6404 vizualizari
Prajitura de visine cu glazura de ciocolata

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 ling de ulei
  • 6 ling de zahar
  • 12 ling de faina
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 150 gr de visine fara samburi
  • un praf de sare

pt glazura 50 gr ciocolata cu lapte

Mod de preparare

Separam  galbenusurile de albusuri , galbenusurile le frec cu un praf de sare si cele  6 linguri de ulei , albusurile se bat spuma cu zaharul vanilat si cele 6 ling de zahar .

Incorporam cele doua compozitii si adaugam in ploaie faina . Pune compozitia obtinuta intr-o forma de chec care in prealabil a fost unsa cu unt si tapetata cu faina . Presaram visinele peste compozitie si bagam la cuptor 35 minute la foc mic.

Intr-un vas la bel-marin  topim ciocolata pe care o turnam peste prajitura dupa ce s-a racit

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de visine cu glazura de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert prajitura Fantastica

Postat de mirela0911

Desert prajitura Fantastica

Blatul maro: Se separa ouale. Galbenusurile se amesteca cu uleiul. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Se adauga zaharul pe rand si se mixeaza pana se obtine o spuma densa, tare. Se...

Citeste continuarea

Desert prajitura Fantezie cu visine

Postat de mirela0911

Desert prajitura Fantezie cu visine

Blatul:  se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Se adauga zaharul pe rand si se mixeaza pana se obtine o spuma tare. Galbenusurile se amesteca cu uleiul si apa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.07.2010, 17:39
imi place mult forma prajiturii tale
la 04.07.2010, 09:12
Acum ma pregatesc sa fac si eu o prajitura cu visine si mi place ideea in forma de chec,o sa ti spun ,Luminita,ce impresie si mai ales ce gust a avut prajitura dupa reteta ta ...te stiu de pe facebook...esti la prietenii mei...sunt ricamil
la 04.07.2010, 09:13
suuuper! oare cum am sarit peste asta?grozav a iesit!
la 05.07.2010, 09:38
ricamil cred ca este o confuzie nu am nici un cont pe facebook . Astept impresiile tale despre prajitura
la 02.02.2011, 19:20

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking