Prajitura desteapta cu ciocolata
Postat de miha in Prajituri 19 Oct 2010 | 41432 vizualizari
pornind de la ideea Nadinei...
Inapoi la reteta
|
Comentarii (90)
la 30.11.2010, 15:18
Spune-mi si mie la ce temperatura trebuie sa reglez cuptorul? Cred ca in chestia asta sta reusita acestei prajituri
la 30.11.2010, 17:05
Lizica, eu am un cuptor pe gaz, fara termostat. L-am reglat pe treapa cea mai mica de temperatura. Cred ca asta inseamna undeva in jur de 150-160 de grade.
la 30.11.2010, 17:31
Multam mult. Maine o fac sigur. Eu nu sunt deloc activa aici, dar vreau tare mult sa iti spun ca esti admirabila. Astazi am facut bogacele cu jumari. Sper sa mai ramana pana dimineata ca sa le pot face poze sa le pot posta. Multa bafta in tot ce faci!!!!!
la 30.11.2010, 21:11
Multumesc Lizica!
la 30.12.2010, 14:39
gata,dau paharul de coniac pe gat si la bucatarie cu mine!sper sa-mi iasa ca asta-i desertul de revelion!!!
la 30.12.2010, 22:33
Vai,cat v-am cautat la pranz sa va intreb de marimea tavii!!! A fost prea mare,dar gustul e super si am si o reteta noua ptr prajitura desteapta. Maine mai fac una alba ca jumatate s-a dus!super reteta!!!
la 30.12.2010, 23:46
Adina, am scris in reteta de marimea vasului...22 cm diametru.
la 31.12.2010, 00:33
Am vazut Miha si crede-ma tu ai fost singura care a scris marimea. Eu am avut o forma de silicon de 27cm cu 20,sau cam asa ceva.Cred ca e marimea ptr rulada . Nu eram sigura daca mai creste si nici nu aveam acasa ceva mai mic.Dar acuma stiu. Mici,dar se vad straturile.
la 31.12.2010, 00:52
la 07.09.2013, 11:02
Buna intrebarea din final
la 09.09.2013, 14:58
la 10.09.2013, 09:21
la 10.09.2014, 15:55
COMENTEAZA