Prajitura desteapta cu ciocolata
Postat de miha in Prajituri 19 Oct 2010 | 41523 vizualizari
pornind de la ideea Nadinei...
Inapoi la reteta
|
Comentarii (90)
la 19.10.2010, 23:27
Lili, Lacramioara va multumesc!
la 19.10.2010, 23:31
Teo, blatul de deasupra va fi ferm la atingere, ca si blatul de pandispan si va fi usor crapat la suprafata.
la 20.10.2010, 08:01
miha, ti-a iesit bestial...esti sigura ca privitul nu ingrasa???? m-as uita ore intregi dar mi-e teama ca ma deshidratez salivand! bravo![](/templates/default/images/smiley/aplauze.gif)
![](/templates/default/images/smiley/aplauze.gif)
la 20.10.2010, 08:08
am pus-o la favo !!!!
la 20.10.2010, 08:50
super arata...
la 20.10.2010, 14:25
Dentistuta
Lili
multumesc!
la 20.10.2010, 19:13
aveam si eu pe undeva o reteta in genul asta,dar fara ciocolata topita..tehnica tot cam la fel si ma uimea de fiecare data cum se separau blaturile si la mijloc ramanea crema ...foarte interesant,nu? trebuie sa fie buna si asa cu ciocolata!!
la 20.10.2010, 19:16
Da Iuliana, o stiu si pe aceea. Am facut-o si tocmai de aia aveam dilema cu "care-o fi mai buna"?
la 20.10.2010, 20:18
merita 100 de furculite
la 20.10.2010, 22:39
Oare cum de se separa asa de vreme ce toata compozitia intra in acelasi timp? Foarte interesant.
Arata foarte bine.
la 21.10.2010, 09:06
faina tare![](/templates/default/images/smiley/11.gif)
la 21.10.2010, 09:18
Mmmmmmmm ce buna
la 21.10.2010, 10:42
Mioritica, multumesc de furculite!
![](/templates/default/images/smiley/imbratisare.gif)
Gouda...de ce
? ![](/templates/default/images/smiley/ras.gif)
Mitinita, nu stiu care o fi fenomenul. E o enigma si pentru mine. ![](/templates/default/images/smiley/ras.gif)
Dana, multumesc! ![](/templates/default/images/smiley/imbratisare.gif)
Mena, asa-i ca-i buna?
la 21.10.2010, 17:32
e la favo ,mai sigur nu e desenata?![](/templates/default/images/smiley/ras.gif)
![](/templates/default/images/smiley/ras.gif)
super ti-a iesit
5f mari si late![](/templates/default/images/smiley/thumbsup.gif)
COMENTEAZA