Prajitura desteapta cu ciocolata
Postat de miha in Prajituri 19 Oct 2010 | 41523 vizualizari
pornind de la ideea Nadinei...
Inapoi la reteta
|
Comentarii (90)
la 19.10.2010, 11:23
Dana Rocsi Multumesc!
la 19.10.2010, 12:42
miha..bn arata...da oare mai multa ciocolata nu merge??mie-mi place mai concentrat... 5r
la 19.10.2010, 12:44
aia alba are blat,crema blat...asta vad ca s-a ales altfel...2 creme si blat...nu??vad bine??
la 19.10.2010, 13:33
Cami, nu stiu ce sa zic..probabil ca merge si mai multa ciocolata. Nadina a pus la prajitura ei 200 g (la 12 oua), iar eu 150 g la 5 oua si a iesit f bine. Poti incerca si cu mai multa ciocolata. Sau...pui cateva linguri de cacao.
Sunt 3 straturi...cel de jos e un blat fin, umed, cremos...la mijloc crema ca o budinca si blatul de deasupra pufos, ca de pandispan.
la 19.10.2010, 13:33
trecuta la favorita....de incercat repede si degraba toate furcile de la mine
la 19.10.2010, 13:41
miha, eu zic ca nu s epoate alege o favorita intre cele doua....amblele sunt super bune
la 19.10.2010, 13:42
miha...asa fac...scot faina 3 lg si pun cacao
la 19.10.2010, 14:57
Adina, multumesc!
la 19.10.2010, 14:58
Da Ada, ai dreptate. Amandoua sunt bune, fiecare in felul ei.
la 19.10.2010, 15:01
Cami, eu zic sa pui cacaoa ca si adaos, sa nu scoti faina.
la 19.10.2010, 16:49
minunata
la 19.10.2010, 17:08
ce misto arata... auzi, cand ai de gand sa-mi faci o rochie de frisca noua?
la 19.10.2010, 17:29
Miha, ce insemana la foc mic? eu am cuptor electric si merge pana la 250 de grade. Multam! arata deliciosss
la 19.10.2010, 17:57
Maria, multumesc!
la 19.10.2010, 17:59
Vrei rochie noua Ionixule? Asta care-o ai nu merge peticita? E criza fata...
COMENTEAZA