Prajitura "Dintii negrului" (Reteta nr. 200)

Postat de Patricia_Iordache_79 in Prajituri
18 Iul 2013 | 13602 vizualizari

Pentru ca azi aniversam 4 ani de casatorie si pentru ca am ajuns la reteta cu nr. 200, aici pe bucataras.ro, v-am adus o prajiturica tare draga sufletului meu. Am aceasta reteta de la prietena mea din Bacau, Cristina. Singura completare a fost siropul de visine pe care l-am pus de-asupra. E o prajitura foarte gustoasa!

Inapoi la reteta

Comentarii (74)

la 20.07.2013, 00:31
sa fiti fericiti ! felicitari
la 21.07.2013, 07:27
La multi ani fericiti si la cat mai multe retete minunate !
la 21.07.2013, 08:44
La multi ani fericiti impreuna!
la 21.07.2013, 09:57
La mulți ani și la cât mai multe rețete
la 21.07.2013, 10:11
La multi ani!! Si la cat mai multe retete minunate!
la 21.07.2013, 11:33
La multi ,multi ani ! cu sanatate si cit mai multe retete bune
la 21.07.2013, 13:31
Dintii negrului? Arata bine dintii acestui negru
la 21.07.2013, 13:31
La multi ani sanatosi si frumosi! O bunatate!
la 21.07.2013, 23:22
La multi ani frumosi, plini de iubire si mancare buna
la 22.07.2013, 18:03
LA MULTI ANI!!!!!!!!
Sa-i pup dintii lui cremosi!)
la 24.07.2013, 14:35
hmmmm ce frumos!
la 01.08.2013, 23:54
Buna Patricia, doar ce am scos prajitura din cuptor. Am respectat pas cu pas indicatiile tale deoarece atunci cand incerc o reteta noua prefer sa o pregatesc mai intai exact ca in reteta si dupaia sa o personalizez (in cazul in care rezultatul final nu este unul satisfacator pt mine).
O singura intrebare am: De ce se face bezeaua la aburi? E prima data cand fac bezea in felul acesta. A iesit groasa, sticloasa, dar nu e tare ca bezeaua facuta la rece.
Inca nu am gustat-o, dar dupa cum arata sunt sigura ca este foarte buna si va trece in lista de retete preferate. Voi reveni pentru a confirma gustul
la 02.08.2013, 09:21
Asa cum am promis, revin cu o concluzie: delicioasa!!!
Iar bezeaua...perfecta, imi era teama ca se va inmuia, in cateva minute s-a intarit. Multumesc pentru aceasta reteta, am reusit
la 02.08.2013, 09:34
Giana, cat ma bucur ca ai incercat prajiturica! Ma bucur ca ti-a placut si ca ai trecut pe la retetele mele. Bezeaua se face pe baie de abur ca sa se "gateasca" putin albusurile. Sa iti fie de bine si te mai astept pe la mine.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking