Prajitura insiropata cu ciocolata amaruie si crema de budinca cu frisca

Postat de rivka in Prajituri
5 Dec 2009 | 16236 vizualizari

Reteta am adaptat-o dupa prajitura insiropata postata de Michelle, este una dintre cele mai bune prajituri facute de mine pana acum, merita incercata, daca aveti ustensile de bucatarie sa o puteti decora frumos si mai bine, eu nu am deci nu mi-a iesit perfect decorul...

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 05.12.2009, 00:53
Foarte frumoase!!!!
la 05.12.2009, 01:15
super arata
la 05.12.2009, 09:18
foarte faina
la 05.12.2009, 10:18
arata foarte apetisant
la 05.12.2009, 10:28
Arata nemaipomenit si se pregateste usor ! O fac si eu , dar tai cuburile mai mici si le tavalesc prin ciocolata , apoi prin nuca.
la 05.12.2009, 10:35
multumesc, am modificat pozele ca cele de aseara erau nereusite, acum se vede crema e roz .
la 05.12.2009, 11:03
f dragalasa prajiturica
la 05.12.2009, 12:31
arata delicios parca as vrea si eu nitica , plus ca rozul imi place
la 05.12.2009, 13:22
arata super bine prajitura, si imi place si decorul cu inimioare! cred ca este foarte gustoasa!
la 05.12.2009, 13:44
vrea si yo
la 05.12.2009, 15:36
merci merci pai da la inimioare se potriveste rozul, in rest cred ca merge cu orice gust de budinca....
la 05.12.2009, 15:45
cum faci inimioarele??? vreau si eu sa-i fac mamei de Craciun un tortulet si mi-ar placea sa-i pun inimioare
la 05.12.2009, 15:53
am pus o oala joasa cu apa pe aragaz la incalzit si in alta oala am pus jumatate de tableta de ciocolata neagra 85% cacao, si am pus vasul cu ciocolata in vazul cu apa calda ....astfel ca de la caldura s-a topit ciocolata ...apoi cand a fost lichida am turnat-o pe o hartie de copt si am nivelat-o cu un cutit....am lasat sa se intareasca la loc....si am decupat inimile cu cutitul dar daca tu ai forme de inima de prajituri sau de la jucariile copiilor le poti folosi evident ies mai perfecte, dar de fapt nu trebuie sa iasa perfect sa se vada ca e facuta acasa...
la 05.12.2009, 15:59
ah... foarte inteligenta chestia... de decupat ai decupat dupa ce s-a intarit iar ciocolata??? nu se rupe??? n-am forme pt ca n-am copilasi dar o sa le decupez cu un cutit sper sa-mi iasa pt ca-s antitalent la chestii minutioase
la 05.12.2009, 16:05
iti iasa sigur...
nu se rupe, am lasat-o sa se intareasca la loc pe masa din bucatarie pana am taiat prajitura , am insiropat-o etc, apoi le-am dat si la frigider asa lasate acolo pe hartia de copt...inainte sa le scot, sa se intareasca calumea.
incearca si tu chiar daca ti se rup cateva in mod sigur iti vor iesi suficiente, daca nu o pui iar la topit si incerci iar, dar iti ies sigur....nu e greu....daca pana si mie mi-a iesit...

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking