Ingrediente
- Blat :
- 1 plic cacao Creme Ole,
- 6 oua,
- 6 linguri zahar.
- Crema :
- 220 ml lapte,
- o smantana mica lichida pentru frisca,
- un plic vanilie Creme Ole.
- Glazura :
- 100 g ciocolata,
- 120 ml smantana dulce,
- 35 g unt.
Mod de preparare
Blat: Se bat albusurile spuma, se adauga pe rand cele 6 linguri de zahar, apoi galbenusurile unul cate unul. La sfarsit se adauga putin cate putin plicul de Creme Ole. Se pun la copt cca 15 min intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Crema: Se pun toate intr-un bol si se bat cu mixerul cca 3-4 minute.
Glazura: Se aduce la punctul de fierbere smantana (atunci cand incepe sa clocoteasca se opreste ) si se toarna peste unt si ciocolata taiata bucati mici, dupa care se amesteca cu telul si se lasa 5-7 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Krem a la Krem" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (2)
|