Prajitura portocalie - cu suc de rosii
Postat de divainbucatarie in Prajituri 30 Noi 2010 | 48052 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (31)
la 30.11.2010, 12:42
Multumesc Motan la Oale!
Multumesc Oana!
la 30.11.2010, 12:43
Draga Tanyapatap iti multumesc!
la 30.11.2010, 13:49
ce frumoasa e!!! si daca ii facem alta crema e si de post
la 30.11.2010, 14:05
Super! Mama mea facea aceasta prajitura. Dar cred ca de mai bine de 25 ani n-am mai mancat. Parca seamana cu albinita.
la 30.11.2010, 15:14
foarte buna
la 30.11.2010, 16:22
e super si eu am mancat demult
la 30.11.2010, 22:04
Va multumesc!!!
la 30.11.2010, 22:43
sunt niste foi asa de fragede !
la 30.11.2010, 23:02
super , poate imi da cineva o sugestie pentru crema de post
la 30.11.2010, 23:25
buna tare!!eu am so incerc cu zaharina sa pot manca si eu fara frica!!!!!!!
la 30.11.2010, 23:29
incerc eu o sugestie de crema de post? o margarina rama 2 linguri cacao,o budinca de vanilie si 400ml apa sau lapte de soia,o cana zahar!!!fierbi budinca cu apa si cand sa racit freci margarina cu zaharul si cacaua si apoi budinca!! scuze divainbucatarie ca mam bagat!!
la 30.11.2010, 23:43
foarte gustoasa si aromata
la 01.12.2010, 13:25
nu ma supar deloc marieta!
la 01.12.2010, 13:26
multumesc diana
la 20.01.2013, 18:30
Prajitura aceasta am descoprit-o de vreo 2 ani,am dat reteta tuturor doamnelor interesate de ea,pe mine la inceput nu m-a impresionat,am facut-o de curiozitate,dar cand am gustat-o........hmmmm,nu am cuvinte ce mult mi-a placut.....,de atunci am facut-o foarte des,e o prajitura tare buna si ieftina,unde mai pui ca e si aspectuoasa ...
COMENTEAZA