Ingrediente
- un blat de tort din supermarket
- doua cutii de Branza Ceva pufos cu smantana Delaco
- 250 g capsuni
- o lingura mare plina cu smantana
- 50 g zahar pudra
Mod de preparare
Am decupat din blatul de tort, cu un inel de 12 cm diametru, doua bucati.
Am pasat o mina de capsuni si le-am facut piure.
Am feliat capsunile ramase si le-am amestecat impreuna cu crema de branza, zaharul pudra si cu lingura de smantana.
Pe primul blat de tort am turnat 2 linguri de piure (astfel se si insiropeaza), dupa care am adaugat din belsug crema obtinuta mai sus.
Am pus deasupra al doilea blat, iarasi piure de capsuni si crema.
Apoi am tapetat micul tortulet cu restul de crema.
L-am lasat circa 15 minute sa se odihneasca la frigider, dupa care a fost savurat de Matei si de Ioana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura rapida cu capsuni si ceva pufos" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
|