Praz chinezesc

Postat de Brindusa in Pui
9 Noi 2010 | 6751 vizualizari

Chiar daca unora li se pare ciudat, prazul nu s-a nascut in Oltenia. In toata lumea se gateste cu praz, el inlocuind chiar ceapa in unele mancaruri, pentru ca are o aroma mai subtila. La noi, insa, in general prazul se gateste cu masline. Clasic. De aceea m-am gandit sa schimb putin si sa fac din praz un stir- fry rapid, care a iesit foarte bun.

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 10.11.2010, 18:41
la 10.11.2010, 22:05
Buuuuuuuuuun
la 10.11.2010, 22:56
Foarte bine arata si nu ma indoiesc ca e si foarte bun....

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking