Praz chinezesc

Postat de Brindusa in Pui
9 Noi 2010 | 6775 vizualizari

Chiar daca unora li se pare ciudat, prazul nu s-a nascut in Oltenia. In toata lumea se gateste cu praz, el inlocuind chiar ceapa in unele mancaruri, pentru ca are o aroma mai subtila. La noi, insa, in general prazul se gateste cu masline. Clasic. De aceea m-am gandit sa schimb putin si sa fac din praz un stir- fry rapid, care a iesit foarte bun.

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 09.11.2010, 22:03
Praaaaazul , ce bun este, dar si carnita !Iau repede o portie, dau in schimb 5 furculite ,si fug
la 09.11.2010, 22:17
la 09.11.2010, 23:00
ce combinatie buna
la 09.11.2010, 23:18
mersic fetelor
la 09.11.2010, 23:25
ador retetele chinezesti 5
la 10.11.2010, 09:19
super faina reteta imi place si cu siguranta am s-o execut si asta cat de curand
la 10.11.2010, 09:20
sunt un fun al manacrii chinezesti!
la 10.11.2010, 09:23
imi plac foarte mult mancarurile chinezesti, au o particularitate deosebita la arome si stilul de pregatire: bun cu multe furci
la 10.11.2010, 10:28
Arata super !
Voi incerca si eu
la 10.11.2010, 10:32
la 10.11.2010, 11:46
FOARTE BINE ARATA SI CRED CA E DELICIOS.....
la 10.11.2010, 12:29
Imi era dor de o mancarica chinezeasta facuta de tine
la 10.11.2010, 18:22
Lia, in mod sigur o sa-ti placa.
la 10.11.2010, 18:23
Sylvie, pentru tine oricand
la 10.11.2010, 18:25
unde ziceai ca stai? ador bucataria chinezeasca

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking