Prima mea ciorba de perisoare

Postat de mitinita in Ciorbe
7 Mar 2011 | 3844 vizualizari

Am intrat si eu in randul lumii si am incercat ciorba de perisoare...oare cum de-am reusit?! Nu prea ma impacam eu cu perisoarele,asa ca nu prea i-am dus dorul,ingrediente se gaseau peste tot pe unde am fost,dar...Pentru ale mele maruntele m-am pus pe treaba si am facut,din pacate nu a avut un prea mare succes. Ciorba foarte buna,dar carnea avea zgarciuri si nu au vrut sa manance perisoarele. Data viitoare cred ca ramanem la carne de pui sau schimb magazinul. Am facut si o supa cu perisoare mexicana cu carne amestec ,tocata foarte marunt si ne-a placut tare tare mult!!! Eu am fixuri cu zgarciurile din perioada comunista!

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 07.03.2011, 10:44
prima farfurie o pastrez pentru onesta
la 07.03.2011, 10:54
la 07.03.2011, 11:04
daca faci cu piept de pui (sau orice alta carne) si o toci tu acasa eviti problema zgarciurilor, pe care nu le agreem nici noi, daramite copilasii.
la 07.03.2011, 11:10
E delicioasa Miti...eu nu cumpar niciodata carne tocata de la magazin...am si eu un fix si pe ala nu mi-l scoate nimeni din cap...spala carnea inainte sa o toace sau nu? Pe mine asta ma tine departe pentru totdeauna de carne gata tocata...ce mai faceam uneori, mergeam la magazin, alegeam carnea, o cumparam si rugam fetele sa o spele si sa mi-o toace...nu prea vroiau dar le zambeam frumos si...gata te imbratisez frumoasa mea si pe maruntelele tale dragi
la 07.03.2011, 11:52
buna buna
la 07.03.2011, 11:59
Adina !
Nu-i cunosc tara de origine , dar in Romanica , toate bucatarasele o gatesc , eu una considerand-o cea mai fina ciorbita ... alta data sa toci tu carnea acasa , fie vita fie pui ... aaaaaaa , da' tu vrei totul din 2 timpi si 3 miscari , ei , nu se poate tot timpul ... ,,maruntelele" chiar au avut dreptate , cum sa le placa zgarciurile , doar nu-s pisici
la 07.03.2011, 12:05
eu inainte o mai tocam o data acasa dar vb ta...am scimbat magazinul si de acolo e super
la 07.03.2011, 12:11
tare mult imi place ciorba de perisoare
la 07.03.2011, 12:18
e f buna
la 07.03.2011, 13:16
f buna
la 07.03.2011, 13:27
Wooooooooooooooow , nici n-am vz ca prima-i ptr mine
la 07.03.2011, 14:28
la 07.03.2011, 14:52
nici noua nu ne plac zgarciurile de aceea de cele mai multe ori prefer sa toc eu carnea..iese f buna si cu carnita de pui...bine ca a fost buna la gust
la 07.03.2011, 15:10
la 07.03.2011, 16:18
a doua oara cand vei alege mai bine carnea sigur va avea mai mare trecere la maruntelele tale frumoase

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking