Primul meu''bulion'' de casa

Postat de antici_gabytza in Bulion
14 Sep 2011 | 4738 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 14.09.2011, 13:59
bun si asta la iarna dar de ce ai pus si bulion de cumparat??
la 14.09.2011, 14:04
ca sa fie mai dulce si sa dea spre culoarea si gustul lui
la 14.09.2011, 14:14
la 14.09.2011, 14:15
la 14.09.2011, 15:13
iese foarte bine si fara sa pui bulion cumparat..toate au un inceput
la 14.09.2011, 18:01
harnicuta de ea!!!!
la 14.09.2011, 18:04
ti-a iesit frumos,dar chiar e pacat sa-i adaugi bulion cumparat,rosiile sunt atat de bune
la 14.09.2011, 21:20
Intentia conteaza ! Daca puneai gogosar sau ardei capia avea o culoare rosie ca focul si.....fiert mai mult ,nu trebuie sa mai pui conservant Eu fac de ani de zile fara conservant....il fac in septembrie si am pana in mai-iunie
la 14.09.2011, 22:52
esti tare harnica
la 14.09.2011, 22:52
foarte bun
la 15.09.2011, 10:00
multumesc de aprecieri
la 15.09.2011, 13:26
Foarte bun,felicitari
la 16.09.2011, 00:08

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking