Prune uscate invelite in jambon

Postat de panacris in Aperitive / Garnituri
2 Ian 2013 | 3420 vizualizari

Un aperitiv bun de rontait de Revelion sau la petrecerile viitoare! In una din zile, am dat de o emisiune a lui Dinescu, ceva politicieni si mancare, pe langa multe preparate, am fost atrasa de aceasta reteta simpla, gustoasa dar savuroasa!

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 02.01.2013, 19:46
Nu doar de revelion Cristina, merge "ronţăit" şi în alte ocazii. Oricum, deosebit
la 02.01.2013, 19:49
Si eu fac destul d edes ca aperitiv..sunt foarte bune ...si se pot face cu tamare..adica fructul palmierului
la 02.01.2013, 19:53
Cris, e prima oara cand am vazut, auzit si preparat! Intradevar altceva, decat rontaielile obisnuite
la 02.01.2013, 19:54
la 02.01.2013, 19:56
Am mai auzit la o preitena ca face...E ceva interesant..
la 02.01.2013, 19:57
Super reteta!
la 02.01.2013, 19:57
acum ai invelit si prunele,nu ti-a fost de- ajuns prepelitele))
la 02.01.2013, 19:59
Si eu am mancat undeva ..si asa am repetat acasa..e foarte simplu si bun
la 02.01.2013, 20:00
Buni Pai ce sa fac si eu, invelesc tot ce se poate, daca Zmeii au crescut si numai stau la invelit
la 02.01.2013, 20:11
interesanta!
la 02.01.2013, 20:12
interesant
la 02.01.2013, 20:39
ce faine sunt
la 02.01.2013, 21:15
la 03.01.2013, 11:14
la 03.01.2013, 14:47

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking