Prune uscate invelite in jambon
Postat de panacris in Aperitive / Garnituri 2 Ian 2013 | 3420 vizualizari
Un aperitiv bun de rontait de Revelion sau la petrecerile viitoare! In una din zile, am dat de o emisiune a lui Dinescu, ceva politicieni si mancare, pe langa multe preparate, am fost atrasa de aceasta reteta simpla, gustoasa dar savuroasa!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (15)
la 02.01.2013, 19:46
Nu doar de revelion Cristina, merge "ronţăit" şi în alte ocazii. Oricum, deosebit
la 02.01.2013, 19:49
Si eu fac destul d edes ca aperitiv..sunt foarte bune ...si se pot face cu tamare..adica fructul palmierului
la 02.01.2013, 19:53
Cris, e prima oara cand am vazut, auzit si preparat! Intradevar altceva, decat rontaielile obisnuite
la 02.01.2013, 19:56
Am mai auzit la o preitena ca face...E ceva interesant..
la 02.01.2013, 19:57
Super reteta!
la 02.01.2013, 19:57
acum ai invelit si prunele,nu ti-a fost de- ajuns prepelitele))
la 02.01.2013, 19:59
Si eu am mancat undeva ..si asa am repetat acasa..e foarte simplu si bun
la 02.01.2013, 20:00
Buni Pai ce sa fac si eu, invelesc tot ce se poate, daca Zmeii au crescut si numai stau la invelit
la 02.01.2013, 20:11
interesanta!
la 02.01.2013, 20:12
interesant
la 02.01.2013, 20:39
ce faine sunt
COMENTEAZA