Prune uscate invelite in jambon

Postat de panacris in Aperitive / Garnituri
2 Ian 2013 | 3411 vizualizari
Prune uscate invelite in jambon

Un aperitiv bun de rontait de Revelion sau la petrecerile viitoare! In una din zile, am dat de o emisiune a lui Dinescu, ceva politicieni si mancare, pe langa multe preparate, am fost atrasa de aceasta reteta simpla, gustoasa dar savuroasa!

Ingrediente

  • prune uscate, afumate fara samburi 10 bucati,
  • jambon feliat 10 bucati.

Mod de preparare

Prunele se invelesc in felii subtiri de jambon, se aseaza inr-un vas termorezistent si se dau la cuptor cca. 15  minute la foc mediu. Se servesc ca atare, reci sau calde, la aperitiv.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prune uscate invelite in jambon" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tarta cu ghebe

Postat de simona72

Tarta cu ghebe

Carnea fiarta o taiem bucatele si o rumenim usor in unt si ulei intr-o tigaie. Adaugam ciupercile taiate mai mare,lasam sa mai scada putin din apa lasata, adaugam pasta de ardei copt si iute,...

Citeste continuarea

Painite cu ceapa si branza

Postat de xana

Painite cu ceapa si branza

Am amestecat apa cu drojdia si 2 linguri din cantitatea de faina si le-am lasat sa se odihneasca 10 minute pana a format la suprafata bule de aer. Intr-un castron am pus restul de faina si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.01.2013, 19:46
Nu doar de revelion Cristina, merge "ronţăit" şi în alte ocazii. Oricum, deosebit
la 02.01.2013, 19:49
Si eu fac destul d edes ca aperitiv..sunt foarte bune ...si se pot face cu tamare..adica fructul palmierului
la 02.01.2013, 19:53
Cris, e prima oara cand am vazut, auzit si preparat! Intradevar altceva, decat rontaielile obisnuite
la 02.01.2013, 19:54
la 02.01.2013, 19:56
Am mai auzit la o preitena ca face...E ceva interesant..

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking