Snitele picante in aluat de bere

Postat de simona72 in Porc
11 Oct 2013 | 9066 vizualizari
Snitele picante in aluat de bere

Inspiratie a fost Merisoara noastra draga....cu mici modificari, ca de, nu ma pot abtine...minunate. Multumesc!!

Ingrediente

  • ou - 1 buc
  • bere - 1 pahar
  • faina alba - 2-3 linguri
  • usturoi - 1 catel
  • pesmet - 4-5 linguri
  • ulei pt prajit - 200 ml
  • muschiulet de porc-1/2 de bucata
  • suc de rosii gros-1 ceasca
  • sare si piper-dupa gust
  • oregano uscat-1/2 lingurita

Mod de preparare

Carnea se spala, se usuca cu prosop de bucatarie si se taie felii groase de un deget ca pt snitele. Pe un fund de lemn, se aseaza bucatile de carne, deasupra se pune folie alimentara si se bate carnea usor cu ciocanul de snitele. Intr-un castronel se pune sucul de rosii, sare, piper, oregano,usturoiul zdrobit si se amesteca. Feliile de carne se imbiba cu acest sos si se lasa la frigider pt 20 minute. Pt aluat: batem oul cu un praf de sare, adaugam berea si apoi faina cate putin si amestecam cu furculita sau cu telul sa nu ramana cocoloase.(sa aibe consistenta ca de aluat de clatite). Punem o tigaie cu ulei la incins, cand uleiul este incins, trecem feliile de carne condimentate prin aluatul de bere, apoi prin pesmet si le prajim in ulei pana devin aurii. Le punem pe servetele absorbante. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele picante in aluat de bere" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulada din sunculita umpluta cu piure si cascaval

Postat de AdrianUdrea

Rulada din sunculita umpluta cu piure si cascaval

Curatam cartofii, ii spalam,ii taiem in cuburi si ii punem la fiert in apa cat sa fie bine acoperiti. Adaugam si o lingurita de sare. Cand sunt bine fierti, ii pasam incorporand si untul....

Citeste continuarea

Varza acra cu carne de porc si smantana

Postat de eumimi

Varza acra cu carne de porc si smantana

Mai intai tocam varza, ii adaugam 1 cana de zeama de varza si 1 cana de apa, ceapa tocata marunt, morcovul ras pe razatoarea cu ochiuri mari si punem la fiert 35-40 de minute. Adaugam pasta...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.10.2013, 16:30
la 11.10.2013, 16:31
la 11.10.2013, 16:38
minunate harnicuto
la 11.10.2013, 16:43
delicioase!
la 11.10.2013, 16:50

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking