Prune uscate invelite in jambon

Postat de panacris in Aperitive / Garnituri
2 Ian 2013 | 3424 vizualizari
Prune uscate invelite in jambon

Un aperitiv bun de rontait de Revelion sau la petrecerile viitoare! In una din zile, am dat de o emisiune a lui Dinescu, ceva politicieni si mancare, pe langa multe preparate, am fost atrasa de aceasta reteta simpla, gustoasa dar savuroasa!

Ingrediente

  • prune uscate, afumate fara samburi 10 bucati,
  • jambon feliat 10 bucati.

Mod de preparare

Prunele se invelesc in felii subtiri de jambon, se aseaza inr-un vas termorezistent si se dau la cuptor cca. 15  minute la foc mediu. Se servesc ca atare, reci sau calde, la aperitiv.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prune uscate invelite in jambon" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Inimioare cu cascaval

Postat de Pungasa_Rogue

Inimioare cu cascaval

Faina se amesteca cu untul. Se adauga praful de copt, cascavalul ras, sarea si smantana si se framanta astfel incat sa se obtina un aluat care sa se poata intinde usor, dar sa nu fie prea...

Citeste continuarea

Placinta cu spanac si crenvusti

Postat de Alina26

Placinta cu spanac si crenvusti

1.Am taiat crenvusti si i-am prajit intr-o tigaie cu o lingura de ulei de maslune. 2.Intr-o alta tigaie am calit ceapa tocata marunt,cu 3 linguri de ulei de masline,apoi am adaugat spanacul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.01.2013, 19:46
Nu doar de revelion Cristina, merge "ronţăit" şi în alte ocazii. Oricum, deosebit
la 02.01.2013, 19:49
Si eu fac destul d edes ca aperitiv..sunt foarte bune ...si se pot face cu tamare..adica fructul palmierului
la 02.01.2013, 19:53
Cris, e prima oara cand am vazut, auzit si preparat! Intradevar altceva, decat rontaielile obisnuite
la 02.01.2013, 19:54
la 02.01.2013, 19:56
Am mai auzit la o preitena ca face...E ceva interesant..

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking