Pui basc
Postat de ctlina in Pui 11 Mar 2015 | 5139 vizualizari
Puiul basc este o specialitate culinară tipică a Țării Bascilor.
Inițial compus din legume și pâine, acest fel de mâncare contine bucati de pui prajite si fierte intr-o caserola cu un amestec de roșii,ardei roșu și verde, usturoi, ceapa si boia de ardei.
Țara Bascilor mare este formată din șapte regiuni și teritorii istorice.
Sloganul basc "zazpiak bat" înseamnă șapte fac unu.
Sudul regiunilor basce (spaniole) (cele trei provincii ale comunității autonome basce, plus Navarra, în bască Nafarroa) formează Hegoalde. Nordul regiunilor basce franceze formează Iparralde.
Regiunile basce (franceze) sunt in partea departamentului Pyrénées-Atlantiques.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (14)
la 11.03.2015, 16:01
Bun preparat!
la 11.03.2015, 16:03
Arata foarte bine!
la 11.03.2015, 16:20
bun bun
la 11.03.2015, 16:30
Buna reteta!
la 11.03.2015, 16:39
Imi place!
la 11.03.2015, 17:37
bun bun!
la 11.03.2015, 18:23
Imi place tare mult!
la 11.03.2015, 21:34
Faina reteta!
la 12.03.2015, 07:05
buna introducerea. dar si reteta
COMENTEAZA