Pui basc

Postat de ctlina in Pui
11 Mar 2015 | 5139 vizualizari

Puiul basc este o specialitate culinară tipică a Țării Bascilor. Inițial compus din legume și pâine, acest fel de mâncare contine bucati de pui prajite si fierte intr-o caserola cu un amestec de roșii,ardei roșu și verde, usturoi, ceapa si boia de ardei. Țara Bascilor mare este formată din șapte regiuni și teritorii istorice. Sloganul basc "zazpiak bat" înseamnă șapte fac unu. Sudul regiunilor basce (spaniole) (cele trei provincii ale comunității autonome basce, plus Navarra, în bască Nafarroa) formează Hegoalde. Nordul regiunilor basce franceze formează Iparralde. Regiunile basce (franceze) sunt in partea departamentului Pyrénées-Atlantiques.

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 11.03.2015, 15:27
la 11.03.2015, 16:01
Bun preparat!
la 11.03.2015, 16:03
Arata foarte bine!
la 11.03.2015, 16:20
bun bun
la 11.03.2015, 16:30
Buna reteta!
la 11.03.2015, 16:39
Imi place!
la 11.03.2015, 17:34
la 11.03.2015, 17:37
bun bun!
la 11.03.2015, 18:23
Imi place tare mult!
la 11.03.2015, 19:00
la 11.03.2015, 20:39
la 11.03.2015, 21:34
Faina reteta!
la 12.03.2015, 07:05
buna introducerea. dar si reteta
la 12.03.2015, 09:28

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking