Pui cu "101 catei de usturoi" :)

Postat de vero_closca in Pui
24 Mar 2010 | 6877 vizualizari
Pui cu "101 catei de usturoi" :)

nu pui 101 catei de usturoi dar 2-3 capatani da...daca iti permite sanatatea.baietii mei(incluzandu-l si pe sotul meu aici) sunt innebuniti dupa cateii de usturoi gatiti in acest fel

Ingrediente

  • 1kg ciocanele de pui
  • ulei de masline
  • un pahar vin alb sec sau demi-sec
  • 2-3 capatani de usturoi
  • putina vegeta
  • 1 crenguta de cimbru

Mod de preparare

pui putin ulei de masline intr-o tigaie,rumenesti copanelele pe ambele parti,presari cu putina vegeta si piper si stingi cu un pahar de vin alb sec sau demi-sec,pui 2-3 capatani de usturoi(catei curatati:)),o crenguta de cimbru si acoperi cu un capac si lasi totul la foc mic pana se face carnea.
e foarte bun,noua ne place la nebunie

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu "101 catei de usturoi" :)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Piept de pui la gratar cu sos alb de ciuperci

Postat de rocsi_1612

Piept de pui la gratar cu sos alb de ciuperci

Prima data  marinam puiul : Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un servetel de bucatarie. Il taiem bucati potrivite, apoi il batem cu ciocanul de snitele, dar nu foarte tare. Intr-un bol...

Citeste continuarea

Pulpe la ceaun, pilaf si mujdei a la Horia Varlan

Postat de Patricia_Iordache_79

Pulpe la ceaun, pilaf si mujdei a la Horia Varlan

Cum preparam pulpele: Punem carnea spalata in cei doi litri de apa rece, adaugam restul ingredientelor, acoperim cu un capac si punem la fiert timp de 30 minute din momentul in care apa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.03.2010, 18:51
cunoastem reteta, super
la 24.03.2010, 19:03
daca stingi cu vin sigur imi place bun venit printre bucatarasi!
la 24.03.2010, 21:06
aualeu cat usturoi frate bun bun
la 24.03.2010, 21:11
condiment natural!tare gustos!
la 24.03.2010, 21:17
Si eu sunt innebunita dupa aceasta mancare. Arata super bine, bravo!

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking