Pui cu creveti si vin rosu dulce
Postat de anaiordan in Fructe de mare 5 Oct 2009 | 12571 vizualizari
E o reteta greceasca pe care am vazut-o la ei la televizor...sincer...e dementiala...vinul rosu pe care il folosesc la reteta asta da un gust aparte la reteta..Eu am adaptat un pic reteta punandu-i in plus ciupercile...si eu zic ca a iesit si mai buna.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (11)
la 05.10.2009, 19:57
Sincer, mi se pare cam plina - insa pentru gustul meu.
Parca de la o vreme nu mai imi plac mincarurile "bogate", amestecate, sosuri, etc - ci cit mai simple.
Iar de cind am mincat creveti in Spania, mi se pare un scarilegiu sa-i combin cu sos rosu sau cu pui, etc.Mereu, dar mereu, crevetii ii fac minimal, mediteraneean - ulei de masline, usturoi, putina verdeata, sare, piper.
Nu neg insa ca reteta ta poate fi gustoasa.
la 05.10.2009, 20:14
Intr-adevar si mie mi se par mai buni simpli, cum spui tu in stil mediteranean....dar arata atat de bine la televizor cand a facut-o bucatarul ala incat nu am rezistat ..oricum mie mi se pare ca crevetii e cam greu sa ii combini cu ceva...sunt mult mai buni simpli.
la 05.10.2009, 21:17
Oho, ce frumos e sa-i pui sa danseze intr-o tigaie, sa-i stropesti ca intr-o dupa-amiaza torida de vara cu ulei de masline si sa-i mangai agale cu putin usturoi si patrunjel sau coriandru.
Poezie culinara, ce sa mai
.
la 05.10.2009, 21:37
Si eu sunt lesinata dupa cei simpli, cu usturoi, trasi putin la tigaie Dar arata foarte bine si cu sos
la 08.10.2009, 11:09
foarte apetisant!
la 08.10.2009, 13:10
Gospodina desavarsita!
la 21.10.2009, 19:07
dementiala
la 23.10.2009, 18:26
chiar a fost interesant amestecul de arome...
la 13.06.2019, 00:42
COMENTEAZA