Pui cu frunze de curry

Postat de Brindusa in Pui
5 Iun 2010 | 4371 vizualizari

In una din vizitele mele prin magazinul meu de suflet, am gasit frunze de curry uscate. Au fost destul de ieftine. Cam 3 lei o punguta ce poate fi folosita de multe ori.

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 05.06.2010, 17:47
la 05.06.2010, 17:52
arata excelent!si poza de minim 5 furculite
la 05.06.2010, 17:53
mai da rapide ati fost fetelor! Multumesc.
la 05.06.2010, 18:08
ce culoare frumoasa
la 05.06.2010, 18:33
da' turmericul ce-i?
la 05.06.2010, 18:34
ce-o fi, ce n-o fi....
la 05.06.2010, 18:59
mmm curry
la 05.06.2010, 19:01
ina eu stiu ca turmericul e un condiment care aici se foloseste la prepararea mancarurilor cu curry. daca e curry tre sa fioe si turmeric garam masala, turmeric si curry sunt condimente folosite in bucataria asiatica. eu stiu ca aici indienii folosesc la exagerare condimentele astea
la 05.06.2010, 19:04
ms, Roxana
la 05.06.2010, 19:37
ce bunatate...
la 05.06.2010, 20:12
Ina, asa cum a zis si Roxana, turmericul e un condiment usor aromat, care da culoarea galbena, specifica, mancarurilor indiene. Se mai numeste si curcuma
la 05.06.2010, 20:25
de curcuma am mai auzit, desi nu stiam exact cei, nici cu numele asta Ms. mult
la 05.06.2010, 22:56
arata foarte bine,sunt sigura ca e si foarte bunastept si eu o portie

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking