Ingrediente
- 8 pulpe de pui
- 3-4 catei de usturoi
- ulei de masline
- rozmarin uscat
- sare
- piper
- cimbru
- Garnitura:
- 450 gr legume mexicane congelate
- 2 lg ulei de masline
- 50 g de unt
- sare
- piper
Mod de preparare
Se spala bine pulpele.Intr-un castron punem 3-4 linguri de ulei de masline, (in functie de cate pulpe vreti sa pregatiti) usturoiul taiat feliute si condimentele. Amestecam totul bine, pana se omogenizeaza si apoi folosim amestecul pe post de "ulei de masaj" pentru pulpe.
Se pudreaza cu condimente si se lasa la rece timp de o ora sa se fragezeasca.Dupa 1 ora le frecam bine cu amestecul de condimente, le punem intr-un vas de yena fara a mai adauga feliutele de usturoi. Punem tava pentru 40 min. la 180 grade, in cuptorul preincalzit.
Intr-o tigaie mai adanca puneti uleiul si untul.Dupa ce s-a topit untul adaugati legumele congelate din punga. Sunt gata atunci cand vedeti la o urmatoare amestecare ca nu mai sunt legume congelate si cand gustati una din ele, este putin crocanta - al dente, dar nu cruda si nu congelata. Adaugam sare si piper dupa gust.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume mexicane trase la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|