Ingrediente
- 5 pulpe de pui dezosate
- 2 cepe potrivite
- 1 ardei capia rosu
- 2-3 linguri ulei
- 1 conserva rosii intregi decojite in suc propriu (400 gr) de la Sun Food
- 1 pahar suc de rosii (150 ml)
- 1 pahar vin alb (150 ml)
- 1 pahar apa
- 5 catei de usturoi
- oregano, roinita
- 1 lingurita rasa sare de mare
- un pic de piper
Mod de preparare
Calim ceapa si ardeiul in 2-3 linguri de ulei apoi adaugam carnea taiata cubulete si calim cateva minute si bucatile de pui.
Turnam vinul si apa, adaugam sarea si piperul si lasam sa fiarba pana scade apa (aprox 30 de minute)
Adaugam apoi rosiile taiate cuburi si sucul de rosii si lasam sa fiarba aprox 10 minute.
Urmeaza sa tocam marunt oregano si roinita (sau numai oregano daca nu aveti roinita) iar usturoiul il taiem felii si le adaugam in tigaie lasand pe foc inca 10 minute.
Luam de pe foc si servim puiul in sos de rosii si usturoi cu cartofi natur, orez sau bulete de cartofi asa cum am facut noi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu rosii si usturoi la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|