Ingrediente
- carne de pui
- 350-400 g de ciuperci
- 200 g smantana pentru gatit
- 1 ceapa
- 1 ardei gras rosu
- 3-4 catei de usturoi
- 60-70 g unt
- oregano
- sare
- piper
Mod de preparare
Dam mai intai carnea de pui intr-un clocot si o scoatem pe o farfurie.
Punem la calit in untul topit ceapa impreuna cu ardeiul tocate marunt si le lasam 8-10 minute.
Adaugam ciupercile feliate peste amestecul de legume si mai lasam inca 7-8 minute sa se caleasca impreuna.
Adaugam o cana de apa ( sau supa de pui) si carnea de pui, acoperim cu un capac si lasam la fiert 20-25 de minute.
Adaugam smantana pentru gatit, usturoiul pisat, sare, piper si oregano si mai lasam 10 minute la foc mic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu smantana si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
|