Ingrediente
- 5 pulpe pui superioare
- 1\2 ceapa uscata alba
- 3 fire ceapa verde
- 200 ml apa
- 1\2 cub knorr
- 200 ml smantana
- 1 lingura mustar
- 1 lingura capere
- 1 lingura sos de soia
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare
Carnea o spalam si o punem la fiert in apa rece cu sare. Cand carnea a fiert, scurgem apa,indepartam pielita si punem carnea deoparte . ( daca va place puteti pastra si pielita pulpelor ) .
Punem ulei la incins intr-o tigaie antiaderenta la foc potrivit . Cand uleiul s-a incins,punem bucatile de carne ,le stropim cu sosul de soia si le lasam la calit pana ce se rumenesc frumos pe ambele parti .
Adaugam apoi ceapa spalata si tocata marunt si lasam la calit cateva minute .
Separat amestecam apa cu , cubul knorr ( daca aveti supa de pui e si mai bine ! ) si adaugam in tigaia cu carne .
Dam focul la mic spre mediu si lasam la fiert circa 20 minute .Potrivim de sare si piper .
Separat amestecam smantana cu mustarul . Punem din sosul din tigaie,amestecam , apoi turnam sosul de smantana in tigaia cu carne.
Punem si caperele ,amestecam bine si lasam pe foc inca 5-10 minute.
Inchidem focul,punem in farfurii si servim !
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de capere si mustar" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (33)
|