Se portioneaza carnea de pui si se clateste bine cu apa, se stropeste cu zeama de lamaie, apoi se lasa.
Se curata usturoiul si se piseaza cu sare ca pentru mujdei, apoi se freaca, adaugand putin unt moale si condimentele.
Cu aceasta pasta se maseaza bine carnea de pui.
Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi.
Se maseaza cu unt moale, se presara putina sare peste ei si rozmarin uscat si bine sfaramat.
Se unge vasul crock potului cu putin unt, se aseaza cartofii in el, iar deasupra cartofilor se asează carnea.
Important este ca ingredientele nu trebuie sa depaseasca 3/4 din volumul vasului.
Puiul nostru a fost micut, deci a incaput.
Stropim putin puiul cu putina apa, asezam capacul vasului si conectam aparatul la sursa de curent.
Selectam modul slow si timpul pentru 5 ore si lasam crock potul sa ne gateasca preparatele in timp ce noi ne delectam cu altceva.
Dupa acest interval, puiul a fost foarte bine patruns, iar cartofii pur si simplu se topeau.