Ingrediente
- carne de pui de pe Piept+doua pulpe intregi de la pui de tara
- 3 oua
- 300 ml bere
- 10 linguri faina alba
- oregano uscat
- ulei pentru prajit
- sare
- piper negru macinat
Mod de preparare
- Se bat ouale spuma si se amesteca cu bere si putina sare .
- Adaugati pe rand faina alba si omogenizati .
- Alegeti carnea de pui de pe oase .
- Nu o maruntiti .Pe cat posibil o lasati fasii .
- Se condimenteaza carnea de pui cu sare , piper si oregano uscat maruntit.
- Dati puiul prin faina alba , apoi prin aluatul cu bere .
- Se prajeste in ulei incins pe ambele parti .
- Scoateti carnea pane pe servetele de hartie pentru a fi absorbit uleiul in exces .
- Serviti puiul in aluat de bere alaturi de salata sau muraturile preferate .
- Daca doriti sa fie fel principal , puneti si o garnitura .
- Noi am servit puiulin bere cu castraveti murati ca si gustare .
Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in aluat de bere" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|