la 20.02.2010, 23:17 Miha , de ce se numeste sos ''dijonez''?dupa cum ai observat eu studiez tote retetele si vreau sa aflu cat mai multe;portia afisata eapetisanta!
la 20.02.2010, 23:22 Teo, e dijonez pen' ca e cu mustar dijonez. Sa-i zic altfel?
la 20.02.2010, 23:47 frumos... mie-mi plac mult sosurile cu iaurt
la 20.02.2010, 23:50 Mie...asa si asa... In schimb a placut copiilor.
la 20.02.2010, 23:50 am inteles, rog rabdare, pt. ca te cate ori ceva mi se pare interesant si vreau sa pregatesc trec pe la 'dictionar'' , nu gasesc si raman '' ca de la inceput''; nu stiu cate prajituri n-am incercat .... mi-au iesit bine ; dar cand vad in retete ingrediente pe care nu le gasesc , mor de ciuda ; mereu ii fac lista Lianei cand vine de la Bucuresti ce sa-mi aduca;
la 20.02.2010, 23:52 Vine incarcata ca o furnicuta.
la 20.02.2010, 23:56 Miha,tare bine mai arata.
la 21.02.2010, 00:14 Multumesc Silvia!
la 21.02.2010, 21:42 Foarte apetisanta reteta ta draga Miha,trebuie sa o testez,am si trecut-o la favorite.Felicitari,le meriti din plin.Imi place cum gatesti.