Pui in sos dijonez si iaurt

Postat de miha in Pui
20 Feb 2010 | 5800 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 20.02.2010, 23:17
Miha , de ce se numeste sos ''dijonez''?dupa cum ai observat eu studiez tote retetele si vreau sa aflu cat mai multe;portia afisata eapetisanta!
la 20.02.2010, 23:22
Teo, e dijonez pen' ca e cu mustar dijonez. Sa-i zic altfel?
la 20.02.2010, 23:47
frumos... mie-mi plac mult sosurile cu iaurt
la 20.02.2010, 23:50
Mie...asa si asa... In schimb a placut copiilor.
la 20.02.2010, 23:50
am inteles, rog rabdare, pt. ca te cate ori ceva mi se pare interesant si vreau sa pregatesc trec pe la 'dictionar'' , nu gasesc si raman '' ca de la inceput''; nu stiu cate prajituri n-am incercat .... mi-au iesit bine ; dar cand vad in retete ingrediente pe care nu le gasesc , mor de ciuda ; mereu ii fac lista Lianei cand vine de la Bucuresti ce sa-mi aduca;
la 20.02.2010, 23:52
Vine incarcata ca o furnicuta.
la 20.02.2010, 23:56
Miha,tare bine mai arata.
la 21.02.2010, 00:14
Multumesc Silvia!
la 21.02.2010, 21:42
Foarte apetisanta reteta ta draga Miha,trebuie sa o testez,am si trecut-o la favorite.Felicitari,le meriti din plin.Imi place cum gatesti.
la 28.02.2010, 15:25
la 28.02.2010, 15:43
Multumesc!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking