Pui iranian - Morgh

Postat de retetepersane in Pui
13 Feb 2011 | 9190 vizualizari

Morgh inseamna pui in limba persana. Am mancat deseori puiul pregatit in acest fel, cu orez si un fruct acrisor uscat care ei il numesc zereshk (Berberis vulgaris) care la noi cred ca se numesc agrise rosii. Pentru ca nu am gasit in Bucuresti agrise uscate, eu am folosit boabe de rodie. Puiul astfel gatit iese delicios

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 13.02.2011, 12:06
Cate arome!
la 13.02.2011, 12:07
daca-i pui e , ce mai conteaza in aromele carei tari e gatit
la 13.02.2011, 12:09
vin si eu la asa o papica
la 13.02.2011, 12:15
Cris, cu mare placere te astept
la 13.02.2011, 12:18
vin si eu la masa
la 13.02.2011, 12:34
la 13.02.2011, 12:37
la 13.02.2011, 12:37
Interesant si bun in acelas timp.
la 13.02.2011, 12:45
cunosc reteta si acuma mi-e pofta
la 13.02.2011, 13:20
Ce combinatie..
la 13.02.2011, 13:32
arata foarte bine, si cred ca este delicios, salvata
la 13.02.2011, 13:37
Mitinita, dar ce buna ar fi fost daca gaseam agrise
la 13.02.2011, 14:13
la 13.02.2011, 21:41
la 13.02.2011, 23:34
Imi place,suuuper reteta

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking