Pui Karage

Postat de mitinita in Pui
27 Ian 2011 | 7180 vizualizari

Daca tot v-am povestit cum sa folositi wok-ul,sa va dau si o reteta japoneza de pui care este foarte pe gustul nostru.Sunt bucatele de pui prajite in ulei incins,in mod normal se folosesc pulpe de pui dezosate si taiate.De data asta am folosit piept de pui,dar recomand pulpele de pui. Sucul de ghimbir se obtine daca dati ghimbirul pe razatoare si il stoarceti bine. Eu pun ghimbir cu totul fiindca imi place gustul.Usturoiul pudra nu apare in retetele traditionale de karage,e un secret de la prietena mea Aki-chan.

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 27.01.2011, 17:25
apetisante
la 27.01.2011, 17:46
bune
la 27.01.2011, 18:05
ce bun trebuie sa fie
la 27.01.2011, 22:24
Cum era sa scap o asemenea minunatie de reteta...pentru mine Japonia reprezinta o arta in tot
la 27.01.2011, 22:43
asa-i ruxy,la japonezi totul e facut cu cap,totul are un scop nu fac ei lucruri alandala
la 27.01.2011, 22:44
Asa e Miti..eu sunt in totala admiratie fata de Japonia
la 28.01.2011, 17:43
Adina pune masa ca vin ,mi-ai facut o poftaaaaa
la 28.01.2011, 20:50
Vai,Cris,deja alerg ca o curca beata prin bucatarie
la 09.05.2011, 20:36
la 21.09.2014, 12:12
Desi eu sunt mai traditionala si uneori conservatoare,zau ca-mi place ce zici tu acolo...
la 21.09.2014, 12:48
la 16.01.2015, 17:56
este un deliciu dar in loc de vin eu folosesc sake

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking