Pui Kiev

Postat de diaconta in Pui
20 Noi 2014 | 9915 vizualizari

O reţetă pe cât de gustoasă pe atât de simplă. Mie,personal îmi place foarte mult pieptul de pui,iar pregătit în felul acesta,are o textură minunată.Crusta crocantă este completată minunat de carnea fragedă,bine făcută ,îmbibată de aromele untului topit în interior. După denumire se pare că acest preparat aparţine bucătăriei ucrainiene,dar se pare că a fost pregătită prima oară la Moscova în secolul XX. Analizând mai multe variante de reţete,am văzut ca unele se rezuma la a-l prăji doar în tigaie,uneori chiar s-a bătut pieptul de pui pentru a se prăji mai uşor. Eu am preferat să las bucăţile de pui aşa mai groase şi să-l pun puţin şi la cuptor. Astfel untul va avea timp sa pătrunda carnea frăgezind-o. Pentru a aroma untul puteţi sa folosiţi ierburi si arome care vă sunt pe plac în combinaţie cu carnea de pui. Este un preparat gustos şi foarte consistent.Noi l-am însoţit de un piure de cartofi şi salata de sfeclă roşie cu hrean,proaspăt pregătită.

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 21.11.2014, 20:55
Mmmm, ce buntate ne-ai adus aici!
la 22.11.2014, 06:38
la 22.11.2014, 08:16
Ina un mare like
la 22.11.2014, 09:40
fac si eu! super arata!
la 22.11.2014, 21:22
la 01.12.2014, 10:52

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking