Untul l-am amestecat cu condimentele si mararul verde tocat,l-am pus într-o folie alimentara,l-am facut rulou si l-am lasat la frigider sa se întareasca.
In fiecare bucata de piept de pui am facut câte un „buzunar”,în el vom pune untul,deci vom face taietura mai sus de linia mediana a bucatii de pui,pentru ca untul sa nu se scurga în tigaie la prajit.
Vom avea grija si sa nu strapungem carnea pe partea opusa.
Pare complicat dar se vede din poza ca nu este chiar asa.
Am condimentat si carnea de pui.
Untul pregatit l-am împartit în trei si am pus o bucata în fiecare buzunar format.
Daca doriti,puteti sa prindeti cu o scobitoare,eu l-am lasat asa si nu s-a întâmplat sa curga untul afara.
Ouale le-am batut cu putina sare.
Am dat fiecare bucata de carne prin faina,având grija sa acopar toata carnea,astfel oul va adera mai usor.
Am dat apoi carnea prin ou si prin pesmet.
La fel si cu pesmetul se acopera foarte bine toata suprafata.
Am încins uleiul în tigaie si am pus carnea mai întâi astfel încât taietura sa fie deasupra si sa nu se scurga untul.
Am prajit câteva minute pe fiecare parte,apoi le-am transferat într-o tava cu hârtie de copt ,am presarat cascaval si le-am lasat la cuptor 20 de minute.
Le-am scos pe servetel absorbant.
Le-am servit calde ,cu piure de cartofi si salata de sfecla.
Poftă bună !!!!