Ingrediente
- 1 piept de pui
- 100 g unt la temperatura camerei
- 1 catel de usturoi
- cateva fire de pantrujel verde
- cateva fire de marar verde
- sare
- piper
- 2 oua
- faina si pesmet
- ulei pentru prajit
Mod de preparare
Untul moale il amestecam cu patrunjelul tocat, usturoiul dat pe razatoarea mica sau zdrobit, mararul tocat, sarea si piperul.
Punem compozitia pe o bucata de folie alimentara si o rulam. Trebuie sa obtinem un rulou subtire. Dam ruloul la congelator pentru 10 minute.
Taiem pipetul de pui astfel incat sa avem 4 felii. Batem feliile de piept cu ciocanul de snitele, le presaram cu putina sare si asezam pe fiecare felie cate o bucata de rulou de unt.
Rulam astfel incat untul sa fie bine acoperit. Daca este nevoie, le puteti prinde si cu cateva scobitori, eu le-am infasurat bine si le-am dat bine prin faina si ou batut ca sa nu se desfaca la prajit.
Batem ouale cu putina sare. Faina o punem intr-un bol, iar pesmetul in alt bol.
Dam fiecare rulou prin faina, ou si pesmet. Le punem la prajit in ulei incins, apoi le scoatem pe niste servetele pentru a se absoarbe uleiul.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Kiev" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
|