Pui la ceaun

Postat de Sylvia in Pui
21 Sep 2010 | 12057 vizualizari

Si inchei cu aceasta postare seria bucatelor preparate in Romania, am facut acest minunat pui de casa la ceaun, pe foc de lemne cu apa din fantana……o minunatie de mancare care mi-a ramas in minte

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 22.09.2010, 09:18
Cred ca se topea in gura....
la 22.09.2010, 11:08
la 22.09.2010, 11:16
Fetelor va servesc cu placere cu o portie virtuala
la 22.09.2010, 11:17
Nadina pai daca nu vezi la voi prin magazine ai sanse sa gasesti pe net ca sunt o multime de site-uri care au oale si ustensile de bucatarie si astea de fonta sunt la mare cautare, mai ales in Franta iti caut eu link_uri daca vrei
la 23.09.2010, 18:47
Mancarea facuta la foc de lemne e cea mai buna mancare din lume
la 24.09.2010, 10:50
Total deacord
la 26.09.2010, 00:09
la 22.03.2011, 18:22

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking