Pui la ceaun
Postat de Sylvia in Pui 21 Sep 2010 | 12064 vizualizari
Si inchei cu aceasta postare seria bucatelor preparate in Romania, am facut acest minunat pui de casa la ceaun, pe foc de lemne cu apa din fantana……o minunatie de mancare care mi-a ramas in minte
Inapoi la reteta
|
Comentarii (23)
la 21.09.2010, 18:58
ce am gasit aici,,,,un pui delicios
la 21.09.2010, 19:05
si eu vreau.... am sa fac si eu,neaparat
la 21.09.2010, 19:53
minunat a ajuns mirosul pana la mine!
la 21.09.2010, 20:11
Ce bine arata puiul de casa.Delicios.
la 21.09.2010, 20:35
nu se mai poate .....decat sa salivez intruna mai bine imi cumpar ceaun....................
la 21.09.2010, 20:39
treci si cumpara-ti......ca pana iti dau eu sau Sylvia.....
la 21.09.2010, 20:55
Ma bucur ca va place, a fost foarte bun mai bun decat cel pe care il fac eu aiic in Franta
la 21.09.2010, 20:56
Medi fratele meu a luatun ceaun de la Cora, e din acela negru de fonta, foarte bun.
la 21.09.2010, 20:57
Maria-Claudia sa stii ca a avut un miros deosebit, degeaba ca mancarea facuta la focul de lemne are alt gust si miros dar oricum in zilele nostre nu am mai putea sa stam asa multtimp la preparare.
la 21.09.2010, 21:09
Medi, ia si mie un ceaun si-ti dau banii la salar.
la 21.09.2010, 21:48
Vreau si eu pui la ceaun
la 21.09.2010, 23:43
super si eu vreau un ceaonsuper5f
la 22.09.2010, 00:03
Silvia, parca as vrea sa fiu acolo, in livada aceea sa impartim o mancarica buna! Tare am mai oftat dupa preparatele tale, o bunatate!
COMENTEAZA