Pui la cuptor cu lamaie si bulgur
Postat de slowfoodcuisine in Pui 9 Feb 2011 | 8579 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (17)
la 09.02.2011, 15:11
Place , dar lumineaza-ma ... ce-i acest bulgur ( sa fi imbatranit degeaba , nestiind ? )
la 09.02.2011, 15:11
ce este bulgurul ????
la 09.02.2011, 15:14
@Motan nici tu nu stii ??? credeam ca doar eu ...
la 09.02.2011, 15:30
nu am auzit pana azi
la 09.02.2011, 15:37
Boabele de grau sparte si prefierte se numesc bulgur. Nu necesita fierbere, ci doar inmuiere ca si cous- cous- ul. Este un ingredient foarte intalnit in bucataria tarilor arabe. Gustul este neutru, imprumuta din gustul alimentelor cu care este combinat. Tabouli, celebra salata libaneza, este preparata cu bulgur, rosii, lamaie si mult patrunjel. Sper ca raspunsul meu a fost explicit.
la 09.02.2011, 15:57
vasazica bulgurul asta e un fel de garnitura??numai ca are gustul de pui cu lamaie?bun tre sa fie
la 09.02.2011, 17:01
este foarteeee bunnnnn,delicios si foarte sanatos
la 09.02.2011, 17:34
aha..am aflat ce e bulgurul... pentru reteta
la 09.02.2011, 19:51
Adica nu are nici un gust,vestitul bulgur,ci doar de pui cu lamaie... bun si asa
la 09.02.2011, 20:28
Cred ca e delicios!
la 09.02.2011, 20:29
Graul bulgur se gaseste usor..la plafar
la 09.02.2011, 20:45
pot sa fac si eu bulgur din grau oare?ca la noi nu este plafar...de obicei fac couscous
la 09.02.2011, 20:47
Si eu am facut Miti...e de fapt grau zdrobit si in general il poti gasi si la magazinele arabesti daca ai asa ceva
COMENTEAZA