Pui la cuptor cu lamaie si bulgur

Postat de slowfoodcuisine in Pui
9 Feb 2011 | 8579 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 09.02.2011, 15:11
Place , dar lumineaza-ma ... ce-i acest bulgur ( sa fi imbatranit degeaba , nestiind ? )
la 09.02.2011, 15:11
ce este bulgurul ????
la 09.02.2011, 15:14
@Motan nici tu nu stii ??? credeam ca doar eu ...
la 09.02.2011, 15:30
nu am auzit pana azi
la 09.02.2011, 15:37
Boabele de grau sparte si prefierte se numesc bulgur. Nu necesita fierbere, ci doar inmuiere ca si cous- cous- ul. Este un ingredient foarte intalnit in bucataria tarilor arabe. Gustul este neutru, imprumuta din gustul alimentelor cu care este combinat. Tabouli, celebra salata libaneza, este preparata cu bulgur, rosii, lamaie si mult patrunjel. Sper ca raspunsul meu a fost explicit.
la 09.02.2011, 15:57
vasazica bulgurul asta e un fel de garnitura??numai ca are gustul de pui cu lamaie?bun tre sa fie
la 09.02.2011, 17:01
este foarteeee bunnnnn,delicios si foarte sanatos
la 09.02.2011, 17:34
aha..am aflat ce e bulgurul... pentru reteta
la 09.02.2011, 17:41
la 09.02.2011, 17:51
la 09.02.2011, 19:51
Adica nu are nici un gust,vestitul bulgur,ci doar de pui cu lamaie... bun si asa
la 09.02.2011, 20:28
Cred ca e delicios!
la 09.02.2011, 20:29
Graul bulgur se gaseste usor..la plafar
la 09.02.2011, 20:45
pot sa fac si eu bulgur din grau oare?ca la noi nu este plafar...de obicei fac couscous
la 09.02.2011, 20:47
Si eu am facut Miti...e de fapt grau zdrobit si in general il poti gasi si la magazinele arabesti daca ai asa ceva

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking