Pui la cuptor si garnitura: fasole verde si maioneza cu usturoi
Postat de cccris in Pui 11 Feb 2010 | 5974 vizualizari
E o combinatie pe care o faceau ai mei cind eram mica, dar fara maioneza. Imi place la nebunie, cu cit de mult usturoi se poate (si accepta lumea din jur :) ).
Inapoi la reteta
|
Comentarii (7)
la 11.02.2010, 21:15
super... n-as fi crezut ca poate iesi stii cum e, pana nu vezi nu crezi
am fost invatata de mica sa separ bine albusul de galbenus pt ca altfel se taie maioneza... super tare... nici nu te mai chinui
la 12.02.2010, 00:18
Asa am invatat si eu sa le separ, dar mai demult am auzit la cineva ca se poate si cu albus si, intr-o zi nu foarte departata, mi-am zis ca nu poate fi chiar asa de rau daca irosesc un ou si niste ulei (la cite minaruri am ars...). Si uite asa am descoperit cit de bleaga eram ca munceam aiurea.
la 12.02.2010, 09:50
eu pun uleiul tot de la inceput...cam 200 ml pentru un ou ca sa iasa teapana, dar pentru sos maioneza merg si 150 ml.....oricum...e cea mai simpla, rapida , fina si gustoasa maioneza ..... plus ca in ea se poate adauga si putin usturoi daca e servit sosul la o friptura....delicios!
la 12.02.2010, 12:47
Pai asta am facut ieri seara cu ce mai aveam prin frigider .... o sa pun o poza daca a iesit bine.
la 12.02.2010, 19:41
si eu o fac tot asa http://www.bucataras.ro/retete/2484/maioneza-rapida.html
la 13.02.2010, 10:43
Scuze, michelle, cind am pus reteta am cautat sa nu mai fie alta, nu stiu cum nu am vazut postarea ta . O sa incerc si eu sa pun tot uleiul din prima, imi era cam teama sa nu se taie, dar daca tie iti iese inseamna ca e ok. Am pus alta mincare in loc.
la 17.06.2021, 11:44
COMENTEAZA