Pui la cuptor si garnitura: fasole verde si maioneza cu usturoi

Postat de cccris in Pui
11 Feb 2010 | 5963 vizualizari
Pui la cuptor si garnitura: fasole verde si maioneza cu usturoi

E o combinatie pe care o faceau ai mei cind eram mica, dar fara maioneza. Imi place la nebunie, cu cit de mult usturoi se poate (si accepta lumea din jur :) ).

Ingrediente

  • piept de pui, ulei, piper, sare, cimbru
  • maioneza rapida, usturoi
  • fasole verde

Mod de preparare

Carnea se taie fisii mici, se pune la cuptor cu ulei, sare, piper, cimbru si ce va mai place.

In maioneza rapida am pus 4 catei de usturoi pisat.

Fasolea verde o fierb cit sa nu se farimiteze.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor si garnitura: fasole verde si maioneza cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftele frantuzesti de pui

Postat de rocsi_1612

Chiftele frantuzesti de pui

Pieptul de pui il spalam, il stergem cu servetele si il taiem cubulete. Ceapa verde o taiem rondele, patrunjelul si mararul le tocam marunt. Ouale le batem spuma. Intr-o cratita, punem...

Citeste continuarea

Pui cu legume si orez basmati

Postat de simona72

Pui cu legume si orez basmati

Pieptul de pui se spala,se usuca cu prosoape de bucatarie, se taie feliute, se condimenteaza cu sare si piper, se stopeste cu putin ulei de masline si se amesteca bine toate ingredientele. Se da...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.02.2010, 21:15
super... n-as fi crezut ca poate iesi stii cum e, pana nu vezi nu crezi
am fost invatata de mica sa separ bine albusul de galbenus pt ca altfel se taie maioneza... super tare... nici nu te mai chinui
la 12.02.2010, 00:18
Asa am invatat si eu sa le separ, dar mai demult am auzit la cineva ca se poate si cu albus si, intr-o zi nu foarte departata, mi-am zis ca nu poate fi chiar asa de rau daca irosesc un ou si niste ulei (la cite minaruri am ars...). Si uite asa am descoperit cit de bleaga eram ca munceam aiurea.
la 12.02.2010, 09:50
eu pun uleiul tot de la inceput...cam 200 ml pentru un ou ca sa iasa teapana, dar pentru sos maioneza merg si 150 ml.....oricum...e cea mai simpla, rapida , fina si gustoasa maioneza ..... plus ca in ea se poate adauga si putin usturoi daca e servit sosul la o friptura....delicios!
la 12.02.2010, 12:47
Pai asta am facut ieri seara cu ce mai aveam prin frigider .... o sa pun o poza daca a iesit bine.
la 12.02.2010, 19:41
si eu o fac tot asa http://www.bucataras.ro/retete/2484/maioneza-rapida.html

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking